Al. Sihleanu Zamfir 6, București
office@rcecontabilitate.ro
+40 733 974 754

Bine ați venit!

REAL ACCOUNTING

RCE REAL ACCOUTING este o firma de experti contabili înregistrați la CECCAR, cu o experiență de peste 15 ani in domeniul contabilitatii, fiscalitatii si resurselor umane. Compania noastră este mândră de integritatea sa și de relația „unu la unu” cu clienții noștri, cărora li se asigură un serviciu personalizat de către un specialist înalt calificat, în domeniul lor de activitate. Suntem o afacere administrată de proprietari, oferind un nivel ridicat de implicare al partenerilor profesioniști în toate sarcinile noastre indiferent de marimea companiei , oferindu-le suport clientilor in a-si eficientiza si gestiona timpul dar si resursa umana prin intermediul sistemelor informatice.

De unde RCE REAL ACCOUNTING?

De la numele fondatoarei societatii: Raluca Capraru Elena – expert contabil, membru C.E.C.C.A.R.

De ce RCE REAL ACCOUNTING?

Pentru ca punem pret pe calitatea parteneriatelor de lunga durata si nu pe cantitatea lor, si pentru ca nu urmarim castigurile temporare.

Valorile

RCE REAL ACCOUNTING

PASIUNE

IMPLICARE

COOPERARE

FLEXIBILITATE

INCREDERE

EVOLUTIE

Motto-ul

RCE REAL ACCOUNTING

“Evoluam impreuna”

A fi competititv presupune dorinta continua de a imbunatati procesele interne si de a creste nivelul de eficienta, aceasta actiune reprezentand pentru noi si clientii nostri o evolutie.

Ce vă oferim?

Servicii complete de contabilitate

Vă sunăm imediat

Sfaturile nostre in materie de contabilitate vă vor fi de un real folos